ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ : Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ !!

Πολλοί άντρες παίρνουν τον όρο «προκαταρκτικά» εντελώς κυριολεκτικά - είναι το ζέσταμα που γίνεται πριν αρχίσει το ντέρμπι. Ομως, σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex and Marital Therapy, το 60% των γυναικών είπαν ότι τα προκαταρκτικά είναι το αγαπημένο τους κομμάτι του σεξ.

Στην έρευνα ρωτήθηκαν  1.900 γυναίκες και  το 68% εξ αυτών θεωρούν τα καλά προκαταρκτικά πολύ σημαντικά (ή, ακόμα, απαραίτητα) για την ικανότητά τους να φτάσουν σε οργασμό.

Οι άντρες και οι γυναίκες ακολουθούν διαφορετική πορεία για την τελική επιβράβευση. Οι άντρες σε γενικές γραμμές απλώς θέλουν να πέσουν με τα μούτρα στη ζώνη της  ηδονής, ενώ οι γυναίκες  είναι γυναίκες.

Δηλαδή, με λίγα λόγια, είναι λίγο πιο πολύπλοκες.

Και πάμε πάλι πίσω στα προκαταρκτικά. Ακολούθησε αυτά τα τρία βήματα και θα της χαρίσεις οργασμούς, που θα την κάνουν να παραμιλάει στις φίλες της.

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ #1

Αδειασέ της το μυαλό

Τα προκαταρκτικά ξεκινούν ώρες πριν αρχίσεις να τη φιλάς στο λαιμό ή πριν αφήσετε πίσω σας ένα σωρό πεταμένα ρούχα εδώ κι εκεί μες στο σπίτι.

 Το Ινστιτούτο Kinsey κατέληξε ότι ένα από τα πράγματα που της σβήνουν την ερωτική επιθυμία είναι το να παρατηρήσει κάτι ακατάστατο ή βρώμικο μες στο σπίτι. Θα σκέφτεται τη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνει και πιθανότατα εσύ δεν θα είσαι πολύ ψηλά σε αυτήν τη λίστα. Με αυτό το δεδομένο ξεκίνα μια προκαταρκτική φασίνα, αλλά μη νομίσεις ότι αυτό είναι το εισιτήριό σου για το σεξ. Το πιο σημαντικό συστατικό είναι να την κάνεις να νιώθει ότι την αγαπάς και την εκτιμάς.

Κάνε αυτό: Κάνε της κομπλιμέντο την κατάλληλη στιγμή. Πες της ότι ο κώλος της δείχνει ωραίος με αυτήν τη φούστα, αλλά μην το πεις τη στιγμή που βιάζεσαι και είσαι στην πόρτα να φύγεις γιατί έχεις αργήσει στη δουλειά. Σε μια εκδήλωση ή σε ένα πάρτι, μαγνήτισε το βλέμμα της από την άλλη άκρη του δωματίου και χαμογέλασέ της με  νόημα. Κοίταξέ την από πάνω μέχρι κάτω στέλνοντάς της ένα μη λεκτικό μήνυμα, που λέει είσαι πολύ σέξι.

Κι αυτό: Στείλε της πρόστυχο μήνυμα. Περίπου οι μισές γυναίκες  είπαν ότι τα βρώμικα sms τους δημιουργούν ερωτική διάθεση, ειδικά τα μηνύματα που αναφέρουν κάτι που θες να κάνεις μαζί της αργότερα. Στείλε της ένα παιχνιδιάρικο μήνυμα για το σημείο του σώματός της που θέλεις να φιλήσεις αργότερα και περίμενε να δεις πώς θα ανταποκριθεί. Αν σε φλερτάρει κι εκείνη με τη σειρά της, άρχισε να κλιμακώνεις το φλερτ σου με κάθε νέο μήνυμα, ενώ μπαίνεις σιγά σιγά πιο πολύ στο ψητό, αλλά μόνο αν κι εκείνη ανταποκρίνεται σε αυτό το παιχνίδι. 

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ #2

Κάνε τη μείξη

Ενα από τα πιο ενδιαφέροντα ευρήματα της ΝSSHB έρευνας: η ποικιλία παίζει καταλυτικό ρόλο στην κλιμάκωση. Μόνο το 55% των γυναικών που δήλωσαν ότι συμμετείχαν μόνο σε μία σεξουαλική πράξη την τελευταία φορά έφτασαν σε οργασμό, ενώ αντίθετα τα τρία τέταρτα των γυναικών που ανέφεραν τρεις ή τέσσερις σεξουαλικές πράξεις έφτασαν σε οργασμό. Αυτό το ποσοστό ανέβηκε κατακόρυφα στο 89% για εκείνες τις γυναίκες που είχαν εμπλακεί σε πέντε σεξουαλικές πράξεις. Και όταν λέμε σεξουαλικές πράξεις, εννοούμε βέβαια τη συνουσία, αλλά και τον αμοιβαίο αυνανισμό, τα πολλά βαθιά, αισθησιακά φιλιά, το παιχνίδι με το στήθος, το ερωτικό μασάζ, τα παιχνίδια με sex-toys, το σεξ με το χέρι, το στοματικό σεξ και πολλά άλλα.

Το συμπέρασμα εδώ είναι ότι όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνεις στην απόλαυση μιας ποικιλίας ερωτικών πράξεων τόσο πιο μεγάλες είναι οι πιθανότητες να βιώσεις έναν οργασμό. Αλήθεια, είναι τυχαίο νομίζεις ότι τα προκαταρκτικά είναι «πληθυντικός» αριθμός και όχι ενικός;

Κάνε αυτό: Μπες στο μυαλό της. Στην έρευνα του Men’s Health, μία στις τρεις γυναίκες είπε ότι στη διάρκεια των προκαταρκτικών φαντασιώνεται κάτι που θα πέθαινε να το δοκιμάσει, αλλά φοβάται πολύ να το προτείνει. Ενας πολύ καλός τρόπος να καταλάβεις τι είναι αυτό που την ψήνει είναι να της κάνεις δώρο ένα βιβλίο με ερωτικές ιστορίες και να της ζητήσεις να διαβάσει δυνατά τα αγαπημένα της αποσπάσματα. Κάνε έρευνα αγοράς στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου με σύντομες αλλά πιπεράτες ιστορίες που θα της εξάψουν τη φαντασία - και όχι μόνο.

Κι αυτό: Πες της -εν μέσω χαδιών- πόσο σέξι είναι. Καθώς κατεβαίνεις προς τα κάτω, πες της πόσο απολαμβάνεις τη θέα. Οι γυναίκες που νιώθουν πιο θετικά για την εμφάνισή τους εκεί χαμηλά είναι πιο πιθανό να αυνανίζονται, να χρησιμοποιούν δονητή και να έχουν οργασμούς (ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του στοματικού έρωτα), σύμφωνα με έρευνα που έκανα με την ομάδα μου και δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine. Μην παραλείπεις να δείχνεις τον ενθουσιασμό σου για την εύφορη κοιλάδα της.

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ #3

Πάρε το χρόνο σου και δώσε του αξία

Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες ήθελαν περισσότερα προκαταρκτικά απ’ ό,τι τελικά έκαναν - κατά μέσο όρο και τα δύο φύλα απάντησαν ότι επιθυμούσαν περίπου 18 λεπτά παιχνιδιού πριν από τη διείσδυση, σύμφωνα με έρευνα του 2004 που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex Research.

 Δίνοντας διάρκεια στα προκαταρκτικά αυξάνεις την ένταση και δίνεις χρόνο στο σώμα της να παραγάγει τα φυσικά λιπαντικά του.

Κάνε αυτό: Εξερεύνησέ τη με τα χέρια σου. Τα πρώτα εκατοστά του κόλπου της είναι τα πιο ευαίσθητα. Κίνησε το δάχτυλό σου μέσα της κάνοντας κύκλους αντί να κάνεις την κλασική μέσα-έξω κίνηση. Οσο περισσότερο χρόνο αφιερώνεις για να ζεστάνεις τη μηχανή της τόσο το πιθανότερο να ενεργοποιηθούν οι μύες που τραβάνε προς τα πάνω τη μήτρα της, ώστε ο κόλπος της να μεγαλώσει κατά περίπου 5 εκ. Κάτι που σημαίνει πιο ευχάριστο και πιο άνετο σεξ και για τους δυο σας.

Κι αυτό: Βάλε στο παιχνίδι το στήθος της. Σε έρευνα του 2006 από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, το 82% των γυναικών δήλωσαν ότι το στήθος τους είναι ερωτογενής ζώνη. Οχι όμως μόνο οι θηλές. Το πάνω μέρος, το κάτω, το πλαϊνό μέρος του στήθους της είναι πιο ευαίσθητα, οπότε φίλα, χάιδεψε, γλείψε από έξω προς τα μέσα. Με λίγο λάδι για μασάζ, αυτή η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο ερεθιστική.

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...!!

Ποια ερωτική πράξη -εκτός κρεβατοκάμαρας- θεωρείς σημαντική για τα προκαταρκτικά;

Την επαφή με τα μάτια 79%

Ποια ερωτικά παιχνίδια θεωρείς σημαντικά στα προκαταρκτικά στο κρεβάτι;

Το φιλί 95%

Τα χάδια και τα φιλιά στο στήθος μου 86%

Το να με ερεθίζει με τα χέρια του 74%

Το να μου κάνει στοματικό σεξ 62%

Ποια βοηθητικά αντικείμενα θεωρείς σημαντικά για τα προκαταρκτικά;

Εσώρουχα 77%, Λιπαντικό 43%, Δονητή 27%, Πορνό 20%

Πόση διάρκεια πρέπει να έχουν τα προκαταρκτικά;

15 λεπτά /30%

20 λεπτά / 22%

10 λεπτά /21%

30 λεπτά /15%

Πηγή : menshealth


 

Στηρίξτε το bigcitylife κλικάροντας τις διαφημίσεις κάτω αριστερά αυτού του κειμένου. Κάθε σας κλικ μας βοηθάει  να συνεχίσουμε ....!!! Ευχαριστούμε !!! yes

 

 

 

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

bigcitylife.gr © 2012 - 2013  ... All rights reserved