ανοσοποιητικο συστημα

15.12.2013
feeling sleepy,tired,ελλειψη υπνου,κουραση
Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) χαρακτηρίζει την έλλειψη ύπνου ως «επιδημία για την Δημόσια Υγεία», καθώς επηρεάζει κάθε σύστημα του οργανισμού.Δείτε τι μπορεί να συμβεί εάν μας λείπει ύπνος.
17.09.2013
outdoors,autumn,fitness,φθινοπωρο
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατευθείτε από τις ιώσεις του χειμώνα; Οι περισσότεροι άνθρωποι θα απαντήσουν «μια τονωτική “ένεση” στο ανοσοποιητικό». Με ποιον τρόπο; Η επιστήμη ευτυχώς έχει μερικές απαντήσεις…!
27.05.2013
σκορδο,υγεια,garlic
Μπορεί η μυρωδιά του να είναι αποκρουστική σε αρκετούς, αλλά μάλλον θα πρέπει όλοι να το συμπεριλάβουμε στο καθημερινό μας διατροφολόγιο. Το σκόρδο είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για την υγεία του ανθρώπου και για του λόγου το αληθές, δείτε τις 9 σημαντικότερες ευεργετικές του δράσεις.
14.01.2013
Το πορτοκάλι είναι εσπεριδοειδές που ανήκει στην ίδια οικογένεια με το γκρέιπφρουτ και το μανταρίνι. Καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο, σε θερμές περιοχές και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, λόγω της αρωματικής του γεύσης, αλλά και για τα σημαντικά οφέλη του για την υγεία μας.
23.01.2012
Ποτέ δεν είναι αργά για να αξιολογήσετε τη διατροφή σας και να αρχίσετε να κάνετε κάποιες υγιεινές αλλαγές. Η επιλογή για πιο «καθαρή» διατροφή μπορεί να σας δώσει περισσότερη ενέργεια, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, και επιπρόσθετα να ρίξει εκείνα τα ενοχλητικά κιλά των γιορτών που σας βραίνουν ακόμα.

bigcitylife.gr © 2012 - 2013  ... All rights reserved