οι καλυτεροι κωλοι στο διαδικτυο

18.01.2013
Στο MAIAMI TV φαίνεται ότι δίνουν έμφαση στο να ταξιδεύει το μάτι ...ανεβάζοντας τα ποσοστά τηλεθέασης σε επίπεδα ρεκόρ με τα πλούσια προσόντα της Jenny Scordamaglia. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τον λόγο !!!
15.10.2012
jennifer lopez live concert,berlin 2012
Ποιος μάτιασε την Jennifer Lopez ήθελα να ήξερα. Το κορίτσι εκτός του ότι τραγούδησε με πυρετό...ήρθε μετά και το ατύχημα επί σκηνής που ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Δείτε το βίντεο !!
08.10.2012
Μια ντουζιέρα , μια καρέκλα και μια ξαπλώστρα γίνονται η σκηνή όπου τα κορίτσια δίνουν πρόσωπο και κυρίως...κορμί στους στίχους του νέου τραγουδιού των Goin' Troough, στο πιο αισθησιακό βίντεοκλιπ που έγινε ποτέ στην Ελλάδα! Απολαύστε τις...
04.04.2012
sexy top model,string,gota cosmeticos sexy ad,sexy girl under the shower
Ηθελαν με κάθε τρόπο να διαφημίσουν επιτυχημένα το σαμπουάν τους. Και τον βρήκαν. Φώναξαν μια κοπέλα, την άφησαν με το στρινγκ, την έβαλαν σε βιτρίνα κι αυτή απλά...λούστηκε ξετρελλαίνοντας με αυτό τον τρόπο τους ανδρικούς πληθυσμούς που παρευρέθηκα ή που είδαν το διαφημιστικό στο internet !!!!
20.03.2012
sexy girls bull riding
Η πρωταγωνίστρια του βίντεο είχε την φαεινή ιδέα να ανέβει στον ταύρο φορώντας ένα κοντό μίνι.. Η συνέχεια όπως καταλαβαίνεται είναι... φοβερή!!! Δείτε το Βίντεο!

bigcitylife.gr © 2012 - 2013  ... All rights reserved